Ми пропонуємо український Пророщувач зерна й насіння Green Vitamin – для здоров'я кожної родини

8 Грудень 2015

Коментарі:

Off
 Грудень 8, 2015
 Off
Проростки спельты

Спельта містить найбільшу кількість білка – від 27% до 37%. Білок клейковини, яким особливо багатий цей злак, містить 18 незамінних для організму амінокислот, які не можуть бути отримані з тваринної їжі. У спельті більш високий вміст заліза, протеїну та вітамінів групи В, ніж у звичайній пшениці.

Інструкція з пророщування:
  1. 3-4 столових ложки зерна спельти перебрати, промити, замочити в Пророщувачі на 6-8 годин (наприклад, на ніч), зерно повинно бути повністю покрите водою.
  2. Вранці промити чистою водою декілька разів, потрусити (щоб наситити зерно повітрям), залишити у вологому стані на 1-2 дні.
  3. Промивати та струшувати кожні 8-10 годин до появи проростків потрібної довжини.
  4. Вживати в їжу або помістити в холодильник у Пророщувачі або скляному посуді з доступом повітря (але не більше, ніж на дві доби).

Comments are closed.