Пророщене зерно на Вашому столі
Регулярно харчуватися паростками корисно для Вашого здоров'я. Це лужні, цільні, чисті і натуральні продукти. Лужні продукти впливають на кислотність і рН рідин організму, в тому числі сечі і крові та відіграють ключову роль в захисті нашого організму від різного роду захворювань. Вони відомі як супер продукти, і харчова цінність проростків дозволяє нам зменшити ймовірність хвороб, пов'язаних зі способом життя, якщо ми їмо їх на регулярній основі...
Читати далі →Різдвяна сироїдна кутя
Пророщена пшениця на сніданок
Це найпростіший рецепт з використанням пророщеної пшениці. Подрібнена пшениця краще засвоюється і її легше їсти, ніж ціле зерно. Вам знадобиться: пророщена пшениця – 2-3 ст. ложки, горіхи волоські молоті – 1 ст. ложка, мед – 1 ч. ложка. Спосіб приготування: пророщену пшеницю промити, подрібнити блендером чи пропустити через м'ясорубку. Підготовану масу змішати з молотими горіхами й медом.