Ми пропонуємо український Пророщувач зерна й насіння Green Vitamin – для здоров'я кожної родини

Пророщене зерно на Вашому столі

Пророщене зерно на Вашому столі

Регулярно харчуватися паростками корисно для Вашого здоров'я. Це лужні, цільні, чисті і натуральні продукти. Лужні продукти впливають на кислотність і рН рідин організму, в тому числі сечі і крові та відіграють ключову роль в захисті нашого організму від різного роду захворювань. Вони відомі як супер продукти, і харчова цінність проростків дозволяє нам зменшити ймовірність хвороб, пов'язаних зі способом життя, якщо ми їмо їх на регулярній основі...

Читати далі

Різдвяна сироїдна кутя

Різдвяна сироїдна кутя

Для приготування сироїдної куті Вам потрібно: 500 грам живого пшеничного зерна, 200 грам родзинок і 50 грам кураги, 200 г волоських горіхів, 100 грам мигдалю, 150 грам маку, рідкий мед за смаком. Спосіб приготування: проростити пшеничне зерно, ретельно промити, подрібнити горіхи, змолоти мак на кавомолці, змішати всі інгредієнти, додати мед за смаком.

Пророщена пшениця на сніданок

Пророщена пшениця на сніданок

Це найпростіший рецепт з використанням пророщеної пшениці. Подрібнена пшениця краще засвоюється і її легше їсти, ніж ціле зерно. Вам знадобиться: пророщена пшениця – 2-3 ст. ложки, горіхи волоські молоті – 1 ст. ложка, мед – 1 ч. ложка. Спосіб приготування: пророщену пшеницю промити, подрібнити блендером чи пропустити через м'ясорубку. Підготовану масу змішати з молотими горіхами й медом.