Ми пропонуємо український Пророщувач зерна й насіння Green Vitamin – для здоров'я кожної родини

Що пророщувати


У зародках пшениці міститься близько 18 незамінних амінокислот, що сприяють утворенню білків, які надають змогу людському організму нормально розвиватися. Вони забезпечують м'язову тканину енергією і повноцінну роботу мозку.


У зеленій гречці міститься у 3–5 разів більше мінералів, ніж в злакових культурах, і в 1,5–2 раза більше клітковини, ніж у пшоні, вівсі, рисі або перловці. Цей продукт визнано одним з найкращих постачальників антиоксидантів, а вони, як ми знаємо, підвищують імунітет і гальмують процеси старіння. Дослідження підтвердили, що порівняно з рисом, який, до речі, також вельми корисний для здоров'я, у пророщеній гречці антиоксидантів міститься у 76 разів більше!

Нут відрізняється від інших бобових порівняно низьким вмістом білка (від 20% до 30%), але зате перевершує їх за вмістом жиру (6-7%). Він найбільше збалансований по амінокислотному складу і містить такі важливі елементи як лізин, метіонін, триптофан і цистин.
Проростки нечищеного насіння соняшника

Проростки нечищеного насіння соняшника

Проростки чищеного насіння соняшника

Проростки чищеного насіння соняшника


У перекладі з латині, "овес" означає "бути здоровим". Його лікувальні властивості відомі з найдавніших часів. Цілющий спектр дуже широкий. У пророщеному насінні ці властивості багаторазово посилюються. Довголіття – ось квінтесенція дії проростків вівса на наш організм.